Rosi Cristóbal Victorero

Restaurante El Planeta

Bacalao con crema de piñones

ELABORACIÓN

Precalienta el horno a 200 grados.
Seca bien los lomos de bacalao y enharínalos y después fríelos en abundante aceite hasta que estén dorados.
Vierte la mitad de la miel en la fuente del horno y coloca encima los lomos. Luego, rocíalos con la nata y esparce los piñones.
y el resto de la miel. Déjalo en el horno unos 10 minutos aproximadamente y bate luego la salsa para que termine de ligar.
Solo tendrás que emplatar a tu gusto y ¡que aproveche!

INGREDIENTES

– 4 lomos de bacalao
– 60 gr de miel
– 40 gr de piñones
– 150 ml de nata líquida
– Harina
– Sal
– Aceite de oliva

SOSCRÍBETE AL NUESTRU NEWSLETTER

INFORMACIÓN SOBRE PROTEICIÓN DE DATOS

Acordies colo dimpuesto nos artículos 8.1 y 11 de la Llei Orgánica 3/2018, de 5 d’avientu, de Proteición de Datos personales y garantía de los derechos dixitales ( dende agora LLOPD) y los artículos 6 c) y 13 del Reglamentu européu 2016/679 de 27 d’abril pa la proteición de les persones físiques no que cinca al tratamientu de los datos personales y a la llibre circulación d’estos datos (dende agora RXPD), informamos que los sos datos personales vas ser utilizaos por Divertia Gijón S.A. namás cola finalidá exclusiva GIJÓN SE QUEDA EN CASA.

Pela so parte, Divertia gijón S.A. comprométese a : non usar los sos datos personales pa finalidaes distintes a les afitaes nel párrafu anterior; protexer, preservar y salvaguardar la confidencialidá, integridá y disponibilidá de los sos datos coles midíes téuniques, humanes y organizatives que precisen; consevar los sos datos personales namás el tiempu imprescindible qu’estableza la Llei; proceder a eliminalos, borralos o destruyilos en pasando’l tiempu de custodia llegal; y facilitar l’exerciciu de los sos derechos d’información, accesu, igua, supresión/olvidu, oposición, al traviés del Responsable de Proteición de Datos per aciu del corréu electrónicu, a: Divertia Gijón S.A., Cabrales 82, 33201 Gijón/Xixón, email: empresas@gijon.info