XIXÓN A LA CARTA

Recetes tradicionales.

Vamos metenos en fariña y comprometémonos a sirvir cada día una receta de dalgo rico que nos van presentar chefs de restaurantes de la ciudá. En Xixón sabemos comer porque sabemos cocinar, y por eso queremos ufri un homenaxe a los grandes profesionales de la restauración que tenemos na ciudá. La hostelería de Xixón, como la del restu del país, ta sufriendo un golpe mui duru y dende equí, animámosvos a visitalos y visitales en saliendo d’esta. Y hasta que podamos sentanos na so mesa, estos y estes chefs van colase nes nuestres cocines pa compartir los sos meyores y más ricos secretos: les sos recetes.

Raxo

PACO GÓMEZ

Manzana rellena de foie gras

JESÚS GONZÁLEZ

Tallarines con ragú de ternera

MARCELO EMED

Ravioli de panceta ibérica y centollo con arbeyos

LARA RODRÍGUEZ

Lomos de xarda con espárragos verdes

VÍCTOR RAMÓN ÁLVAREZ

Tarta de Queso DOP Afuega’l Pitu

CARLOS CALLAU (DR. COCINAS)

Bacalao a la portuguesa

ANTONIO MANUEL SOARES

Pollo Sobiñagu a la parrilla

JESÚS MARCOS GONZÁLEZ Y JOSÉ MESSIAS COSTA «MESSI»

Cabrito guisado

LOURDES OLIVEIRA

Empanada casera de bonito

ÓSCAR MENÉNDEZ

Rollo de bonito

NOELIA DÍAZ

Rulo de rabo de toro con crema de patata panadera

JOSÉ MANUEL POLADURA, NOELIA SUÁREZ Y MARTA MONTEQUÍN

Cebollas rellenas de ternera asturiana

MARI CARMEN MENÉNDEZ ACEBAL

Pixín en salsa de sidra

ANA ROSA FRANCO INGLESIAS

Merluza a la sidra

CARMEN MEANA

Bollos de vapor

PABLO CIMADEVILLA FUENTE

Tiramisú

ROBERTO FICHERA

Arroz con almejas

ADRIANA RIGINELLI

Pastel de morcilla asturiana – Noelia García Valle

NOELIA GARCÍA VALLE

Patatas a la importancia y huevos rellenos al estilo de la abuela Flora

VÍCTOR DOS REIS Y PABLO SÁNCHEZ

Tarta de queso estilo Zascandil

JOSÉ LUIS CAMACHO

Bacalao con crema de piñones

Rosi Cristóbal Victorero

Rissotto de conejo y setas

José Luis González

Salteado de pollo y ciruelas al Oporto

MARIO MARTÍNEZ GRANJO

Calamares frescos en su tinta

FERNANDO VIÑUELA

Quiche de setas con jamón

JAVIER MARCOS, FRANCISCO MARCOS Y MÓNICA HURTADO

Chopa a la sidra

ULISES GARCÍA

Lasaña de verduras

PILI RAMOS

Croquetas Casa Marcial

ESTHER Y NACHO MANZANO

SOSCRÍBETE AL NUESTRU NEWSLETTER

INFORMACIÓN SOBRE PROTEICIÓN DE DATOS

Acordies colo dimpuesto nos artículos 8.1 y 11 de la Llei Orgánica 3/2018, de 5 d’avientu, de Proteición de Datos personales y garantía de los derechos dixitales ( dende agora LLOPD) y los artículos 6 c) y 13 del Reglamentu européu 2016/679 de 27 d’abril pa la proteición de les persones físiques no que cinca al tratamientu de los datos personales y a la llibre circulación d’estos datos (dende agora RXPD), informamos que los sos datos personales vas ser utilizaos por Divertia Gijón S.A. namás cola finalidá exclusiva GIJÓN SE QUEDA EN CASA.

Pela so parte, Divertia gijón S.A. comprométese a : non usar los sos datos personales pa finalidaes distintes a les afitaes nel párrafu anterior; protexer, preservar y salvaguardar la confidencialidá, integridá y disponibilidá de los sos datos coles midíes téuniques, humanes y organizatives que precisen; consevar los sos datos personales namás el tiempu imprescindible qu’estableza la Llei; proceder a eliminalos, borralos o destruyilos en pasando’l tiempu de custodia llegal; y facilitar l’exerciciu de los sos derechos d’información, accesu, igua, supresión/olvidu, oposición, al traviés del Responsable de Proteición de Datos per aciu del corréu electrónicu, a: Divertia Gijón S.A., Cabrales 82, 33201 Gijón/Xixón, email: empresas@gijon.info